Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸ₯Ά 543 naaimachines in 🏬 8 webshops

Brother naaimachines

Het merk Brother staat garant voor hoogstaande naai- en borduurmachines, zowel voor industrieel als voor huishoudelijk gebruik. Door de jarenlange ervaring kan dit bedrijf zich onderscheiden op beide gebieden. Op naaimachine-expert vindt u een compleet assortiment huishoudnaaimachines voor zowel beginnende als gevorderde naaisters. Bekijk hieronder ons aanbod Brother naaimachines!

Dit zijn de populairste Brother naaimachines van dit moment:

Mechanische naaimachines voor beginners

Bent u een beginnende naaister? Dan is een naaimachine van Brother een uitstekende keuze. In deze webshop vindt u van dit van oorsprong Japanse merk een aantal eenvoudige naaimachines, die uitermate geschikt zijn voor beginners. Ze zijn gemakkelijk in gebruik Γ©n bieden wel alles wat u nodig heeft om het naaien onder de knie te krijgen. Met deze mechanische naaimachines selecteert u eenvoudig de gewenste steek met een draaiknop. U kunt ook kiezen voor handige extra’s, zoals een automatische draadinrijger.

Computergestuurde naaimachines van Brother

Bent u toe aan een nieuwe stap en wilt u een computergestuurde naaimachine aanschaffen? Ook dan biedt Brother een geschikt model. Deze uitgebreide naaimachines zijn voorzien van een display, waarop bijvoorbeeld wordt weergegeven wat de aanbevolen steeklengte- en breedte zijn. Naast deze geavanceerde naaimachines biedt Brother ook een lockmachine om uw zelfgemaakte kleding nog mooier te kunnen afwerken.

50 miljoen Brother naaimachines

Brother werd in 1908 opgericht door de gebroeders Yasui in Nagoya, Japan. De eerste naaimachine werd op de markt gebracht in 1928. Bijna twintig jaar later, in 1947, werd begonnen met de export van de naaimachines en inmiddels is het bedrijf al meer dan 50 jaar actief in Europa. In september 2012 produceerde het merk zijn 50 miljoenste huishoudnaaimachine. Wat een mijlpaal!

naaimachine-expert.nl
Logo