Onze naai- en lockmachinemerken

Naaimachines van de beste merken

Lees meer Lees minder

Naaimachine kopen? Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Singer Quantum Stylist 9960 naaimachine

17 jun. 2019
“Omdat mijn oude naaimachine helaas de geest gegeven had, werd het tijd voor een nieuwe... Na lang zoeken en vergelijken kwam ik op deze naaimachine uit. Ik heb gekozen voor deze naaimachine vanwege de vele mogelijkheden en programma's die erop zitten en de krachtige motor waardoor je zelfs door dikke lagen stof makkelijk zou kunnen naaien. Bij Frank.nl vond ik vervolgens de mooiste aanbieding. Bestellen verliep heel gemakkelijk en snel en een dag later werd de enorme doos bezorgd. Alles wat je nodig hebt om te beginnen zit erbij, alleen het garen moet je zelf even halen. Na een paar weken kan ik zeggen dat het de beste aankoop is die ik heb gedaan. De naaimachine kan echt alles! Perfect voor quilten en zelfs het naaien van tassen (dus meerdere lagen dikke stof) gaat soepel en zonder enige moeite! Ook het naaien van knuffels gaat super, zeker door de regelbare snelheid... Het borduurwerk van de machine wordt echt prachtig! En je kunt er zelfs free-hand mee borduren als je wilt. Ik heb er al verschillende labels mee gemaakt. Al met al de meest veelzijdige, krachtige en robuuste machine die ik heb gehad en dat alles voor een geweldige prijs! ”
Singer Quantum Stylist 9960 naaimachine

Brother naaimachinetas

16 jun. 2019
“Deze brother naaimachine is stiller dan mijn oude naaimachine. De naaimachine ziet er ook nog mooi uit. Zowel voor iemand die net begint met naaien als voor iemand met ervaring een prima naaimachine!”
Brother naaimachinetas

Toyota Werkboek

15 jun. 2019
“Heb al langer ervaring met allerhande naaimachines en merken, maar al jaren ben ik verkocht aan de Toyota, voor zijn prijs en kwaliteit. En ik gebruik die dagelijks, en zeker die Jeans Toyota is top! Het voordeel is vooral de prijs, als er iets na jaren gebruik defect geraakt, kies ik gewoon om een nieuw te kopen. (y) ”
Toyota Werkboek