Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸ₯Ά 543 naaimachines in 🏬 8 webshops

Lockmachines

Wil je je zelfgemaakte kleding nog professioneler maken? Dan is een lockmachine kopen geen slecht idee! Met een overlockmachine kun je de randen van een stof mooi afwerken. De lockmachine stikt er een sierlijke rand omheen, zodat de stof niet gaat rafelen. Het resultaat ziet er dus niet alleen professioneel uit, maar verlengt ook de levensduur van je zelfgemaakte kleding. Bekijk hieronder al onze lockmachines.

Dit zijn de populairste lockmachines van dit moment:

Wat kan ik met een lockmachine?

Een lockmachine is een mooie aanvulling op een gewone naaimachine. Met een overlockmachine kun je de randen van de stof netjes afwerken, rekbare stoffen in één handeling aan elkaar naaien en afwerken, en zomen maken. Een overlocker is dus geen vervanging van je naaimachine, maar een aanvulling om zelf gemaakte kledingstukken nog professioneler af te werken.

Alles wat je moet weten over lockmachines

Wil je een lockmachine kopen? Dan is het handig om vooraf na te denken over de eisen die je aan de overlockmachine stelt. Wat wil je er precies mee doen? Ga je vooral jurkjes of rokjes van tricot naaien? Vind je een eenvoudig inrijgsysteem belangrijk? Of is de deksteek voor jou onmisbaar? Voordat je een lockmachine gaat uitkiezen, is het dus belangrijk om te bedenken wat deze allemaal moet kunnen. Om je keuze gemakkelijker te maken, vind je op deze pagina alles wat je moet weten over lockmachines.

naaimachine-expert.nl
Logo